Onze winkel

Party-dress
Hopeseweg 26
3927 CS Renswoude
(Geopend op afspraak)

Bel ons nu: +31 (0) 650663301
Website: www.party-dress.nl
E-mail: info@party-dress.nl

 

Met veel enthousiasme run ik vanaf 2003 Party Dress

Middels deze site wil ik u graag informeren over de producten die Party Dress u te bieden heeft.

Party Dress heeft een veelzijdig assortiment. Graag willen wij u inspireren met de gevarieerd en uitgebreide keuzes, en u kennis laten maken met de mogelijkheden die Party Dress u te bieden heeft.

Onze collectie loopt uiteen van, indiaan tot charleston, van ridder tot barok-stijl en van cowboy tot spaanse danseres. Zo zijn er de meest vrolijke hippie flowerpower outfits, grappige clownspakken en tirolerkleding zowel voor dames als voor heren. Maar ook voor stijlvol bent u bij ons op het juiste adres denk maar aan galajurken, smokings, rokkostuums en jacquets. Zoekt u iets ouderwets? Ook boerendracht is ruim in ons assortiment te vinden, Wat dacht u van country, disco, halloween, chinees, oosters, mexicaans, nonnen, monniken, blootpakken, piraten, soldaten en dieren als, pinguïns, olifanten, tijgers, leeuwen, kippen, koeien, stieren, ezels, apen, het is allemaal te vinden in de winkel van Party Dress.

Carnaval of een vrijgezellenfeest? Er zit vast en zeker kleding bij die bij u in de smaak zal vallen. Er is een uitgebreide keus voor dames en heren maar ook voor de kinderen is er een ruime keuze.

Naast de kostuums en avondkleding die Party Dress te bieden heeft is er in de winkel ook een grote collectie aan accessoires zoals hoeden, helmen, baretten, pruiken, petten, brillen, kousen, kettingen, maskers, feestneuzen, verentooien enz. ook zijn er vele kleuren schmink op voorraad.

Ook voor Sinterklaas kostuums bent u bij ons aan het juiste adres. Pieten pakken zijn er in alle maten en verschillende kleuren. Het schminken van de Sint en zijn Pieten kunt u ook door ons laten verzorgen er staat dan een schminkteam voor u klaar.

Voor het maken en vermaken van u kleding kunt u ook bij ons terecht. Als u bv een lastige maat heeft, iets op bestelling wilt laten maken of er moet iets aan u kleding aangepast worden, samen met de coupeuse komt u tot een goede oplossing.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Voor het bezoeken van onze winkel maken wij graag een afspraak met u.